Jedním ze Star Wars titulů od EA bude nový Battlefront
Novinka Jedním ze Star Wars titulů od EA bude nový Battlefront

Jedním ze Star Wars titulů od EA bude nový Battlefront

Michal Burian

Michal Burian

32

Potvrdil to sám finanční ředitel EA Blake Jorgensen. Podle něj je vzrušující pracovat na hrách ze světa Hvězdných válek.

Reklama

Společnost Electronic Arts začíná fanoušky Hvězdných válek lákat na odhalení svých budoucích titulů s licencí Star Wars (poběží na Frostbite enginu). Finanční ředitel EA Blake Jorgensen v rozhovoru na konferenci Stifel 2013 Technology přímo uvedl, že pracují na novém Battlefrontu.

"Je velmi vzrušující mít příležitost pracovat například na novém Battlefrontu, který je jednou z nejpopulárnějších Star Wars her, nebo na některých z dalších tradičních titulů universa," řekl finanční ředitel Blake Jorgensen.

Dřívější zprávy tvrdily, že střílečka Star Wars: Battlefront III byla hotová z 99 procent, nakonec ale nevyšla. To však popřel jeden z vývojářů.

Zároveň Jorgensen zopakoval, že nové Star Wars tituly od EA nebudou založeny na některém z připravovaných filmů, ačkoliv mohou být vydány zároveň s uvedením Star Wars filmů do kin.

V průběhu konference pak Jorgensen ještě potvrdil, že NBA Live 14 vyjde pro next-gen konzole a že EA bude vydávat hry na aktuální generaci konzolí (Xbox 360 a PS3) alespoň do roku 2017.

Více informací se o Star Wars titulech dozvíme 10. června na E3. EA má totiž v plánu se s námi podělit o první detaily spolupráce s Disney, zástupci Disney prý přišli za EA, zda by nechtěla zachránit Star Wars. Nečekejte ale, že se nějaká Star Wars hra objeví na trhu do dubna 2014.

Níže jedno z videí z alfa verze zrušeného Battlefront 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama