Jen pár měsíců po vydání je Just Cause 4 dostupné v Xbox Game Passu
Just Cause 4 Novinka Jen pár měsíců po vydání je Just Cause 4 dostupné v Xbox Game Passu

Jen pár měsíců po vydání je Just Cause 4 dostupné v Xbox Game Passu

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Xbox Xbox One

Aktualizace: Knihovna předplatného Xbox Game Pass se opět rozšiřuje.

Reklama

Aktualizace: Microsoft potvrdil Just Cause 4, které dorazilo do Xbox Game Passu dnes společně s LEGO Batman 2. 14. března budou následovat závody F1 2018 a akční RPG titul Fallout 4.

Jen pár měsíců po vydání je Just Cause 4 dostupné v Xbox Game Passu

Původní zpráva: Open-world sandbox akce Just Cause 4 od Avalanche Studios je zdarma dostupná pro předplatitele služby Xbox Game Pass. Přitom hra vyšla teprve před několika měsíci, konkrétně 4. prosince 2018 a hráči si stěžovali na špatnou optimalizaci a bugy. Máme tu tedy další potvrzení, že se titul moc dobře neprodává a Square Enix se snaží situaci zachránit alespoň takhle.

Původně se mělo Just Cause 4 objevit v Xbox Game Passu až zítra, ale hra je dostupná už dnes. E-mail se skrytými názvy her poukazoval na titul začínající na J, což je právě Just Cause 4.

Pokud si platíte Xbox Game Pass, 12. března budou oznámeny hry, které přijdou do knihovny v následujících týdnech.

Připomeňme, že v únoru byl Xbox Game Pass rozšířen o Crackdown 3, Batman: Return to Arkham, Shadow of the Tomb Raider a Alien Isolation. Dohromady je v knihovně více než 100 her z Xboxu One a Xboxu 360, které jsou kompatibilní se současnou generací konzolí Microsoftu. Společnost za předplatné chce 25,90 Kč za první měsíc a za každý další měsíc 259 Kč.

Recenze Just Cause 4: Nový Just Cause sice na pohled pěkně vypadá, ale při bližším ohledání se ukáže, jak mizerná práce byla při jeho tvorbě odvedena. Navzdory tomu nelze nepodlehnout velice chytlavé a zábavné hratelnosti, která má stále své kouzlo, jež však vyprchá rychleji, než jsme zvyklí. Pokud si nový díl chcete opravdu koupit, rozhodně tak nečiňte na konzole a raději si jej pořiďte na PC - 5/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama