Jestli mě sežerou žraloci, nikdy nedostanete Half-Life 3, vzkazuje Gabe Newell
Novinka Jestli mě sežerou žraloci, nikdy nedostanete Half-Life 3, vzkazuje Gabe Newell

Jestli mě sežerou žraloci, nikdy nedostanete Half-Life 3, vzkazuje Gabe Newell

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

Ještě jednou se dnes vrátíme ke speciálu GTTV, v němž šéf Valve Gabe Newell otevřeně promluvil o Half-Life 3.

Reklama

V tomto týdnu sice o Half-Life 3 nepíšeme poprvé, tentokrát se ale dá zaručeně říct, že to někdo nezpochybní nebo nesmaže. Zvlášť když to prohlásil sám Gabe Newell, a to v posledním speciálu GTTV od GameTrailers. V něm se mimo jiné bavil moderátor Geoff Kieghley s Gabem o jeho cestě do Jižní Afriky, s cílem na vlastní oči omrknout tamní žraloky. Před koncem rozhovoru se geoff zeptal: "Chcete nám ještě něco říct o Half-Life 3 než půjdete lovit žraloky?" Gabe po vzoru Francise z Left 4 Dead prohlásil: "Nesnáším žraloky."

Tohle by ještě nebylo nic extra, nebýt závěru celého speciálu, jenž probíhal podobně. Při žádosti o poslední slova prohlásí Gabe na adresu žraloků: "Nikdy nedostanete Half-Life 3 pokud mě sežerete."

Fakticky vzato tu máme další potvrzení názvu Half-Life 3. Že se na dalším HL dělá, už snad nepochybuje nikdo, až do zveřejnění seznamu pro Gamescom však stále nebylo jisté, jestli půjde o Half-Life 3 nebo HL2: Episode Three. Teď už lze říct s jistotou, že nás čeká Half-Life 3. A že finální oznámení už nemusí být daleko, navzdory tomu, že i Gamescom nakonec zklamal. Něco takového se prostě neříká jenom tak, i proto není divu, že už má řada fanoušků potřebu Gabea před žraloky chránit. Kdo ví, až se vrátí z Afriky, třeba už konečně nastane den, na nějž všichni čekáme. Prozatím ale můžeme být rádi aspoň za potvrzení názvu Half-Life 3, a to dost originální cestou. To je prostě Gabe. A teď bychom prosili tiskovou zprávu a trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama