Jets DLC pro Armu 3 nabídne čtyři nové letouny, misi a bezplatný obsah pro každého
Arma 3 Novinka Jets DLC pro Armu 3 nabídne čtyři nové letouny, misi a bezplatný obsah pro každého

Jets DLC pro Armu 3 nabídne čtyři nové letouny, misi a bezplatný obsah pro každého

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

K dispozici jsou také další detaily o bezplatném přídavku s novou verzí ostrova Malden nebo o placeném DLC s pracovním označením Orange.

Reklama

Studio Bohemia Interactive konečně odhalilo první DLC z nové vlny přídavků pro Armu 3, které vyjdou v letošním roce a o nichž jsme vás informovali před několika měsíci. DLC s prostým názvem Jets, které vzniká ve spolupráci s externím studiem Bravo Zero One, opět nabídne jak placený, tak bezplatný obsah. Ten bezplatný je zatím zahalen tajemstvím, ale placený zahrnuje tři nové bojové stíhačky a jeden dron, opět v podobě stíhačky. K dispozici bude i nová Showcase mise.

Každá hlavní frakce ve hře tak dostane nový letoun. NATO obohatí F/A-181 Black Wasp II, inspirovaný reálnými stíhačkami F-22 a F-18. Doplní ho dálkově ovládaný UCAV Sentinel. CSAT se pro změnu může těšit na letoun TO-201 Shikra. Na frakci AAF pak čeká A-149 Gryphon.

Spolu s Jets DLC vyjdou i nové herní prvky, z nichž budou moci těžit všichni majitelé hry, ať už si přídavek pořídí nebo ne. Jedním z nich je rozšířený model poškození, který zapříčiní, že se může nově poškodit více částí vašeho letounu, ať už nového nebo dřívějšího. To ovlivní výkonnost stroje nebo jeho ovládání. Pak tu máme Dynamic Vehicle Loadouts, díky nimž lze lépe ověsit letadla různými zbraněmi. Rozšíření se dočká také systém zaměřování, díky němuž budou mít letecké souboje větší hloubku.

Video, které představuje některé novinky přídavku Jets, nabízí pohled i na bezplatné DLC, které přidá novou podobu ostrova Malden, který můžete znát už z Operace Flashpoint/Army: Cold War Assault, přičemž nová verze mapy využívá objekty z původní Army 3 a přidává i něco navíc. Jestli jste zkoušeli Project Argo, máte už dobrou představu, jak bude Malden v Armě 3 vypadat.

Ikonický ostrov doprovodí také nový kooperativní herní mód Combat Patrol. V něm hráči zformují pěchotní týmy a mohou si vybrat, v jaké oblasti budou hrát. Povaha herního módu založená na náhodnosti má za následek, že každý zápas bude trochu jiný.

A co další placený přídavek s pracovním označením Orange? Ten má prozkoumat unikátní aspekt moderního boje, na nějž se hry moc nezaměřují. Detaily jsou stále dost letmé, ale těšit se můžete na nová vozidla, oblečení a výbavu pro vojáky, dále na dekorativní objekty a mini-kampaň. Rozsahem má být Orange někde mezi přídavky Karts a Helicopters.

Další na řadě je Tac-Ops. Opět jde o placené DLC a tentokrát nás čeká balík autentických taktických operací, které vybízí k opakovanému hraní. Jde zároveň o příležitost ukázat co nejlépe sandboxový potenciál Army 3 a její variabilní hratelnost.

Vše uzavře přídavek Tanks. Jeho cílem je nejen nabídnout nová obrněná vozidla, ale i zlepšit ovládaní tanků a jejich využití v boji. Stále přitom platí, že všechny DLC, které jsou označené jako placené či prémiové, nabídnou i bezplatné novinky pro každého majitele Army 3.

DLC Jets každopádně vyjde v průběhu května a v tuto chvíli ho můžete předobjednat v obchodě Bohemia Interactive, a to za 269 Kč. Předobjednávka vám mimo jiné umožní vyzkoušet obsah přídavku v předstihu, jakmile bude vydán v testovací verzi hry. V obchodě studia a na Steamu je rovněž k dostání DLC Bundle 2, zahrnující všechny čtyři chystané přídavky. Vyjde vás na 599 Kč/22,99 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama