Jim is Moving Out! je česká logická plošinovka
Novinka Jim is Moving Out! je česká logická plošinovka

Jim is Moving Out! je česká logická plošinovka

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Budete stěhovat Jimův křehký byt.

Reklama

19. července na PC přes Steam a Nintendo Switch vyjde česká logická plošinovka Jim is Moving Out! V této hře pomocí klávesnice či gamepadu navigujete Jimům křehký byt v několika prostředích a snažíte se všechno vybavení dostat do cíle s minimální mírou poškození. Hra vznikla z originálního Ludum Dare projektu Bohdana Taraby, který se na konto pozitivního ohlasu pustil do vývoje plnohodnotného titulu ve spolupráci se zkušeným pražským studiem Cinemax Games (The Keep, Rytmik Ultimate, Numen a další).

„Posouvejte, naklánějte, zvedejte, opatrně snášejte - je pouze na vás, jakou manipulací dostanete byt a jeho vybavení přes překážky v jednom kuse.“

Jimova cesta začíná ve městě, pokračuje přes džungli, zaoceánskou loď a poušť až do města budoucnosti. Každé prostředí i úrovně v něm nabízí odlišné druhy překážek a hádanek, jejichž překonání vyžaduje opatrnost, někdy i rychlost, ale vždy nápaditost a přesnost. Stačí špatný pohyb a byt je na trosky.

Jim is Moving Out! lze hrát v jednom či v kooperaci dvou hráčů a postup vpřed se odemyká sbíráním gramofonových desek, které rovněž otevírají přístup do dalších miniher včetně Deathmatche, Časovky nebo experimentální Laboratoře, kde platí poněkud jiná herní pravidla.

Na Steamu nejsou uvedeny české titulky. Hra pravděpodobně bude bez české lokalizace. Stá bude 299 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama