Již milion lidí hraje Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Již milion lidí hraje Star Wars: The Old Republic

Již milion lidí hraje Star Wars: The Old Republic

Michal Burian

Michal Burian

23

BioWare a Electronic Arts mají důvod oslavovat, alespoň to vyplývá ze statistik.

Reklama

BioWare společně s Electronic Arts oznámili, že do Star Wars: The Old Republic se už zaregistrovalo přes milion hráčů. Podle jejich slov jde pravděpodobně o nejrychleji rostoucí MMO v historii videoher, a to za pouhé tři dny od oficiálního spuštění plné verze – nesmíme zapomínat na předčasný přístup majitelů se speciálním kódem.

Z dalších statistik se dozvíme, že hráči nahráli již přes 28 mklionů herních hodin, což odpovídá sledování všech šesti dílů filmových Star Wars dvoumilionkrát. V průměru to znamená, že jeden hráč hrál zhruba 5 hodin denně. Vytvořeno bylo celkem 3,8 milionů postav – 510 tisíc rytířů Jedi a 550 tisíc Sith Warrior.

Zajímavé statistiky uzavírá počet zabití. Ve světě online Hvězdných válek bylo zabito více než dvě miliardy postav, které neovládají hráči, a to během pouhých 8 dnů.

Z výše zmíněných statistik se nemůžeme divit, že při spuštění se hráči potýkali se všelijakými problémy, včetně přetížených serverů.

"Budeme úzce spolupracovat s komunitou v nadcházejících týdnech, měsících a letech, abychom hru neustále vylepšovali a přidávali nové funkce a obsah," prohlásil Dr. Ray Muzyka, generální manažér BioWare.

Pro úplnost dodejme, že EA bude Star Wars: The Old Republic považovat za úspěšnou hru až dosáhne na dva miliony hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama