John Wick by se již brzy mohl dočkat oznámení AAA hry
John Wick Hex Novinka John Wick by se již brzy mohl dočkat oznámení AAA hry

John Wick by se již brzy mohl dočkat oznámení AAA hry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Společnost Lionsgate potvrdila přípravy herního projektu.

Reklama

Zástupci společnosti Lionsgate, kteří vlastní práva na značku John Wick, v rámci zveřejnění svých finančních výsledků poodhalili chystané projekty, jež souvisí právě s touto populární filmovou sérií.

V první řadě došlo k oficiálnímu potvrzení příprav filmu John Wick 5, které se aktuálně mají nacházet v rané fázi. Ještě předtím se fanoušci dočkají seriálu The Continental, který se bude odehrávat před událostmi filmové série a dočká se uvedení letos v září. Univerzum má rozšířit také spin-off s názvem Ballerina, jehož premiéra je naplánována na příští rok.

Společnost ale do budoucna nepočítá pouze s novými filmy, seriály a spin-offy. Už koncem loňského roku vedení Lionsgate prozradilo, že by rádo vytvořilo (nebo spíše poskytlo licenci) na velkou AAA hru s Johnem Wickem v hlavní roli.

Tyto plány nyní opět zopakoval producent a předseda Lionsgate Motion Picture Group Joe Drake, který poznamenal, že v tuto chvíli aktivně posuzuje návrhy od vývojářů na novou hru s Johnem Wickem. Kolem značky podle něj panuje velké nadšení. Samotný generální ředitel Lionsgate Jon Feltheimer na to konto dodal, že doufá v brzké oznámení bližších informací o tomto herním projektu.

John Wick by se již brzy mohl dočkat oznámení AAA hry
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama