John Wick Hex je strategická hra od tvůrce Thomas Was Alone
John Wick Hex Novinka John Wick Hex je strategická hra od tvůrce Thomas Was Alone

John Wick Hex je strategická hra od tvůrce Thomas Was Alone

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na PC půjde o další z mnoha exkluzivit pro Epic Games Store.

Reklama

Pokud za pár týdnů odejdete z promítání třetího dílu Johna Wicka v kinech a budete se oblíbeného zabijáka chtít ujmout i v nějaké nové hře, měli byste asi začít vyhlížet projekt John Wick Hex, jenž vzniká ve spolupráci společností Lionsgate Games a Good Shepherd Entertainment s Mikem Bithellem, ředitelem vývoje Thomas Was Alone, Volume nebo Subsurface Circular. Nečekejte však střílečku z pohledu první osoby, John Wick Hex slibuje spíše strategickou hru ne nepodobnou XCOMu.

Těšit se tak můžete na taktickou hratelnost, která má ve svérázném vizuálním stylu nabídnout rychlé, akční, ale zároveň strategické potyčky. Sami tvůrci připodobňují titul k šachům s bojovou choreografií. Každý krok a útok si tak budete muset promyslet a počítat s různými následky, s odlišnostmi zbraní nebo třeba s nutností řádně spravovat munici, která rozhodně není nekonečná. Johna Wicka se přitom ujmeme v příběhovém režimu s vlastním dějem, v němž bude možné odemykat nové zbraně, možnosti obleku a lokality.

Při hraní navíc uslyšíme hlasy některých herců, které lze znát z filmové předlohy. Pro tuto chvíli lze s jistotou počítat s Ianem McShanem a Lancem Reddickem, další obsazení má být odhaleno později. John Wick Hex je každopádně ve vývoji pro zatím nespecifikované konzole a také pro PC a Mac. Jelikož vydavatel pravděpodobně stojí o negativní publicitu a předem jistou kritiku ze strany řady hráčů, půjde při vydání o další exkluzivitu pro mnohými nenáviděný a stále citelně podřadný a nedotažený Epic Games Store. Aktuálně však bohužel nevíme, kdy k tomu vydání vlastně dojde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama