Johnny Silverhand má vzkaz pro všechny hráče čekající na Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 Novinka Johnny Silverhand má vzkaz pro všechny hráče čekající na Cyberpunk 2077

Johnny Silverhand má vzkaz pro všechny hráče čekající na Cyberpunk 2077

Martin Pritula

Martin Pritula

14
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V krátkém dopise říká, co byste měli vědět, než zvolíte hru za korporáta.

Reklama

Již dnes večer se dočkáme páté Night City Wire, která nám představí nové informace o Johnny Silverhandovi, kterého hraje Keanu Reeves. Právě na tuto postavu budete ve hře narážet opravdu často, a tak nebude od věci si přečíst dopis, jež napsal pro všechny V, kteří se chystají zavítat do toho nejhoršího města v Americe.

Johnny Silverhand má vzkaz pro všechny hráče čekající na Cyberpunk 2077

Dopis od Johnnyho Silverhanda:

Ahoj, tady Johnny Silverhand.

Night City je nebezpečné město, nejdřív jsem přišel o ruku a pak i o život. Ty ale v sobě musíš najít odvahu a postavit se všem. Night City tě potřebuje, jeho obyvatelé tě potřebují. 10. prosince to nebudeš mít vůbec jednoduché, ale moje digitální já ti se vším pomůže, provede tě tou špínou a ukáže ti dobré i temné stránky rozsáhlého světa.

Po vstupu do Night City tě čeká nelehké rozhodnutí. Musíš si zvolit svou životní cestu. Možná tě zaujme život nomáda v pustině za branami Night City. Třeba se ti zalíbí žít na ulici a skákat z jedné střechy na druhou. V každém případě bys měl ale vědět o korporátech.

Když si zvolíš cestu korporáta, budeš od zatáčku hrát nejvyšší hru. V kontrarozvědce těch šmejdů z Arasaky budeš mít první poslední, bude to hodně nebezpečné, ale jsem si jist, že si to užiješ plnými doušky. Možná se z některých rozhodnutí pozvracíš, ale vždy se musíš vzchopit. Když ne, semelou tě.

Arasaka je hodně nebezpečná. Z obyčejné japonské výrobní společnosti, která byla založena na přelomu dvacátého století, se během druhé světové války stal významný vojenský výrobce pro Japonsko. Sasai Arasaka ale věděl, že prohrají a japonská ekonomika krachne. Začal vše stěhovat do zámoří a po kapitulaci svou firmu udržel nad vodou. Jak vidíš, neštítil se vůbec ničeho. V jeho stopách pokračoval syn Saburo, který z Arasaky udělal největší banku na světě a mohl si dovolit investovat do dalších podniků. Arasaka postupně ovládla bezpečnostní složky a po celosvětovém krachu měla lidovou armádu a snažila se vykuchat konkurenci. Není divu, že v roce 2021 nastala čtvrtá korporátní válka. Přitom šlo zprvu jen o soupeření mezi Arasakou a Militechem. Vím to, byl jsem u toho. Vedl jsem jeden tým žoldáků při útoku na Arasaka Tower v Night City. Dopadlo to špatně, umřelo více než půl milionu lidí a centrum Night City bylo zdemolováno výbuchem termonukleárního zařízení.

Je až s podivem, že jsme dovolili, aby Arasaka získala zpět vliv. Ale bohužel je to tak. Teď je to na tobě, abys to zastavil. V kontrarozvědce budeš dělat hrozné věci, ale na vlastní oči uvidíš, co je tenhle korporát zač a co je zač sám Sabura Arasaky. Ano, stále je generálním ředitele společnosti, přitom už je mu 158 let. Přežil podobným způsobem jako já.

Musím končit. Uvidíme se v Night City. Hodně štěstí.

Cyberpunk 2077 vychází 10. prosince na PC, PS4, Xbox One, PlayStation 5 a také na Xbox Series X/S.

Na všech platformách bude hra k dispozici s českými titulky.

Nové konzole PS5 a XSX v den vydání nabídnou zřejmě „pouze“ implicitní vylepšení (plynulost, rozlišení).

Později by se ale měly dočkat také specifického patche s „next-gen“ přídavky, který by měl být zdarma.

Pokud by vás zajímal souhrn všech dostupných informací o hře, nenechte si ujít naše obsáhlé preview.

Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone, kde získáte i dárek v podobě klíčenky představující jeden z městských gangů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama