Joker a Poison Ivy už brzy ve Fortnite
Fortnite Novinka Joker a Poison Ivy už brzy ve Fortnite

Joker a Poison Ivy už brzy ve Fortnite

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Včetně termínu, který údajně "stihne příchod nových konzolí".

Reklama

Ve spolupráci s Warner Bros. Interactive chystá proslulá hra Fortnite nový DLC balíček. The Last Laugh přijde 17. listopadu a dostupný bude napříč platformami Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch a PC. Tento balíček pak bude obsahovat 1000 V-Bucks, komiksové skiny, Back Bling, Pickaxes a spoustu dalšího obsahu.

The Last Laugh se zaměřuje na zločinecké téma ze světa DC komiksů. Těšit se tak můžeme na vzhled Jokera, Poison Ivy, Midas Rex spolu s Laugh Riot, Back Bloom, a Midas Creast Back Bling. Mimo jiné získáte sekeru Poison Ivy, Kingmaker, Bad Joke, The Joker's Revenge Pickaxes a the Pick a Card Contrail.

Vzheledem k současné situaci, ve které se společnost Epic Games nachází, není jasné, zdali bude tento balíček dostupný i na mobilní platformy. Epic Games jsou v soudní při se společnostmi Apple a Google, které Fortnite ze svých digitálních obchodů odstranily. Obě společnosti se uchýlily k odstranění hry poté, co Epic Games obešla platební systémy Applu a Googlu, čímž se vyhnula výplatě části zisku těmto společnostem.

Fortnite bude k dispozici na konzole nové generace, tedy na Xbox Series X a PlayStation 5. Je možné, že zmíněné datum 17 listopadu souvisí s uvedením jedné nebo obou těchto konzolí, protože oficiální tisková zpráva zmiňuje, že balíček "stihne termín příchodu nových konzolí".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama