Jon Sníh ze Hry o trůny v roli hlavního záporáka Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Jon Sníh ze Hry o trůny v roli hlavního záporáka Call of Duty: Infinite Warfare

Jon Sníh ze Hry o trůny v roli hlavního záporáka Call of Duty: Infinite Warfare

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Že by první padouch, který nic neví? Na E3 navíc uvidíme i Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Reklama

Infinity Ward a Activision sází v rámci nového Call of Duty na další již osvědčený trumf - slavná jména. A tak se stalo, že byl do role hlavního záporáka hry obsazen Kit Harington, herec známý především jako Jon Sníh z vele-úspěšného seriálu Hra o trůny (Game of Thrones) z produkce HBO.

Harington si zahraje ztělesnění frakce Settlement Defense Front, proti které budeme ve hře bojovat. V Infinity Ward si přirozeně chválí jeho talent a profesionalitu a tvrdí, že se těší, až ho hráči uvidí v úloze zcela odlišné postavy.

Do Call of Duty: Infinite Warfare je zainteresován také režisér Guy Ritchie, zodpovědný třeba za filmovou verzi Sherlocka Holmese s Robertem Downeym mladším nebo za povedený, ale finančně nepříliš úspěšný film Krycí jméno U.N.C.L.E. z loňského roku.

Bohužel nevíme, co přesně bude mít Ritchie na starosti, maximálně jen to, že má poskynout podporu příběhu hry. A že má pomoci se zrealizováním Haringtonovy postavy. Z toho se dá usuzovat, že Ritchie bude nejspíš režírovat cut-scény hry.

Není to přitom poprvé, co Guy Ritchie pomáhá s Call of Duty, koneckonců se ujal už režie live-action traileru Call of Duty: Black Ops 2. Stejně tak to není ani zdaleka poprvé, co se může série pochlubit obsazením známého herce. V Advanced Warfare jsme mohli vidět Kevina Spaceyho v roli šéfa korporace Atlas a série Black Ops (zahrnující World at War), nabídla hned několik hlasů známých tváří, mimo jiné Garryho Oldmana, Eda Harrise a Keifera Sutherlanda.

Nezbývá každopádně než doufat, že ať už bude Haringtonova postava kdokoliv, bude se držet dál od zrzavých lučištnic a malých spratků, kteří by mu hlásili, že se vrátil jeho strýc. Kdo ví, možná Kitova padoucha uvidíme už na E3.

Ještě tu máme docela dobrou zprávu pro ty, kteřím je Infinite Warfare ukradené a spíše čekají na remaster Call of Duty 4: Modern Warfare. Activision nedávno potvrdil, že v rámci konference Sony na E3 uvidíme nejen záběry z Infinite Warfare, ale i gameplay z Modern Warfare Remastered.

Konference Sony začíná v úterý ve 3:00 ráno našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama