Jordan Mechner se snaží o návrat série Prince of Persia
Prince of Persia Novinka Jordan Mechner se snaží o návrat série Prince of Persia

Jordan Mechner se snaží o návrat série Prince of Persia

Michal Burian

Michal Burian

Na Prince z Persie nezapomněl. A co vy?

Reklama

Kdo by neznal slavnou herní sérii Prince of Persia, která se zrodila již v roce 1989 a postupně si ji zamiloval snad celý svět. Na časy v přítomnosti Prince z Persie rád vzpomínám a myslím, že nebudu na Zingu sám, když napíšu, že bych se rád dočkal jeho návratu.

Jste na tom stejně? Tak to vás potěší dnešní novinka. Jordan Mechner, původní tvůrce série, který pracoval na všech dílech z pozice skladatele nebo designéra, na Twitteru prohlásil, že na Prince z Persie nezapomněl a pracují na tom, aby se tenhle hrdina do světa her vrátil.

Bohužel nevíme, co přesně to znamená. Je možné, že ve spolupráci s Ubisoftem připravuje nový díl, stejně tak je ale možné, že se pouze snaží přesvědčit vydavatele, aby do nového dílu investoval peníze. Doufejme, že se jednoho dne tahle série skutečně vrátí na monitory a televize. Poslední díl totiž vyšel v roce 2010 s podtitulem The Forgotten Sands. Od té doby dávají v Ubisoftu přednost Assassin's Creed, jenž si z Prince of Persia hodně bere. Navíc AC se skvěle prodává, především poslední díl Origins, který nás zavedl do Egypta.

Zdroj: VG247.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama