Journey to the Savage Planet je nové survival dobrodružství
Journey to the Savage Planet Novinka Journey to the Savage Planet je nové survival dobrodružství

Journey to the Savage Planet je nové survival dobrodružství

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Veteráni se pouštějí do svého vlastního projektu.

Reklama

Kanadští Typhoon Studios nepodepsali spolupráci s 505 Games jen tak pro nic za nic. Na The Game Awards 2018 odhalili survival dobrodružství Journey to the Savage Planet, s kterým zamíří v roce 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Ve hře se staneme zaměstnancem mezihvězdné průzkumné společnosti Kindred Aerospace, která objevila dosud neznámou planetu hluboko ve vzdáleném koutu vesmíru. My se na tuhle planetu podíváme. Úkolem bude seznámit se s mimozemskou faunou a flórou a zjistit, zda je tato planeta vhodná pro osídlení.

Typhoon Studios založili v roce 2017 v Montrealu veteráni Alex Hutchinson, Yassine Riahi a Reid Schneider. V minulosti pracovali ve firmách jako Ubisoft, Eidos a WB Games. Například Hutchinson byl kreativním ředitelem Far Cry 4 a Assassin's Creed III, Yassine Riahi se podílel na Batman Arkham Origins a Reid Schneider byl výkonným producentem Army of Two a Army of Two: The 40th Day, hlavním producentem Battlefield Vietnam a také senior producentem Tom Clancy's Splinter Cell. Dohromady má tahle trojice velké zkušenosti, které chce u prvního projektu přetavit v něco velkého.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama