Journey to the Savage Planet v novém traileru
Journey to the Savage Planet Novinka Journey to the Savage Planet v novém traileru

Journey to the Savage Planet v novém traileru

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

505 Games a Typhoon studio nám ukazují první pohled na svět hry Journey to the Savage Planet.

Reklama

505 Games a Typhoon Studios představili svoji novou hru Journey to the Savage Planet na loňském Game Awards. Ačkoliv tehdejší trailer nám toho moc nepředstavil, kreativní ředitel Alex Hutchinson slíbil, že nám toho v roce 2019 ukáží mnohem více. Rok 2019 je tady a my jsme se tak konečně dočkali nového traileru a několika obrázků, které nám představují hlavního hrdinu a svět, ve kterém se budeme pohybovat.

Svět, který budeme v Journey to the Savage Planet prozkoumávat, se nazývá AR-Y 26 a hráči jej budou objevovat pro čtvrtou největší mezihvězdnou společnost Kindred Aerospace, aby zjistili, jestli se na něm může usadit i lidská rasa. Dle traileru je také jasné, že se hra nebude brát moc vážně a těšit se tak můžeme na spoustu komických okamžiků. Například do jednoho z původních obyvatel, který trochu vypadá jako zmenšená verze Cacodémona, budete nejspíš moci kopat jako do fotbalového míče.

Společně s novým trailerem se Alex Hutchinson také nechal slyšet, že chtějí hře dát takový jemný tón, který bude vzdávat čest zlaté éře sci-fi filmů. „U nás ve studiu chováme hlubokou lásku ke zlaté éře science fiction, ale zdá se nám, že se z nich v posledních letech vytrácí určitá pozitivita a smysl pro dobrodružství. Je zde přespříliš dystopií na můj vkus, a tak jsme chtěli, aby průzkum vesmíru v Journey to the Savage Planet a jeho smysl pro dobrodružství vzdával hold ranému sci-fi. Navíc zde přidáváme i komediální složku,“ uvádí.

Hra bude vycházet na začátku roku 2020 a zahrát si ji budete moci jak na konzolích Xbox One a PlayStation 4, tak i na PC, jak jinak, než s roční exkluzivitou pro Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama