Jurassic World Evolution opravdu dorazí 12. června
Jurassic World: Evolution Novinka Jurassic World Evolution opravdu dorazí 12. června

Jurassic World Evolution opravdu dorazí 12. června

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

K dispozici je také nový trailer, který mimo jiné ukazuje vliv přírodních katastrof. Aktualizováno o gameplay video.

Reklama

Aktualizace: Kdyby vám trailer Jurassic World Evolution doplněný o datum vydání nestačil, můžete se podívat ještě na čerstvě zveřejněné gameplay video. To nabízí pohled na zhruba 22 minut záběrů z hraní, které doprovází komentář tvůrců. Jedná se přitom o vůbec první komplexnější a celistvější oficiální ukázku toho, jak se Evolution hraje.

Původní zpráva (17:53): Nedávno jsme vás informovali, že očekávaná budovatelská strategie Jurassic World Evolution, na níž pracují tvůrci Planet Coasteru ze studia Frontier Development, vyjde 12. června. Tehdy šlo stále o nepotvrzenou informaci, nyní je ale vše oficiální. Fanoušci dinosaurů, Jurského parku a Jurského světa si tak mohou v kalendářích zakroužkovat právě datum 12. června, kdy Jurassic World Evolution dorazí na PC, PS4 a Xbox One.

Konkrétní datum vydání doprovází nový trailer, který nabízí různé záběry z hraní, láká na možnost postavit si vlastní Jurský svět a ukazuje vliv přírodních katastrof. Jakmile se ale jejich následkem dostane Tyrannosaurus mimo svůj výběh a mezi lidi, tornádo pravděpodobně nebude tou největší starostí.

V minulých týdnech také došlo na odhalení dalších druhů dinosaurů, s nimiž se při hraní setkáme. Jednak tu je poměrně netypicky vypadající Edmontosaurus, jednak až příliš typický Velociraptor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama