Just Cause 3 už v roce 2012?
Just Cause Novinka Just Cause 3 už v roce 2012?

Just Cause 3 už v roce 2012?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

20

Jako hrom z čistého nebe se v časopisu Xbox World Magazine objevila zpráva, že bychom mohli třetí díl šílené akce Just Cause spatřit už relativně brzy.

Reklama

Avalanche Studios prý na trojce již pilně pracuje a dočkat bychom se ji měli v roce 2012. Veškerá informace samozřejmě patří do oblasti silně smrdící spekulace, ale důvěryhodné zdroje plátku tvrdí, že se nemáme čeho obávat.

Už v roce 2010, hned po úspěchu druhého dílu Just Cause ve světových žebříčcích, se Christofer Sundberg, šéf studia Avalanche, nechal slyšet, že by milerád vytvořil pokračování. „Rozhodně máme silné nutkání pokračovat v sérii Just Cause,“ řekl Sundberg a dodal, že by fanoušci opravdu neměli být překvapeni, až uslyší o třetím dílu.

Navětvíme-li spekulaci na spekulaci a uvěříme-li, že Just Cause 3 vyjde příští rok, budeme tu mít souboj titánů v podobě dvou her s otevřeným světem a obřím potenciálem. Tím samozřejmě myslíme GTA V, které podle posledních informací plánuje konec roku 2012. Dva blockbusterové sandboxové tituly v jednom roce? Tomu říkáme lákavé vyhlídky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama