K Elder Scrolls V: Skyrim získáte plakát
Skyrim Novinka K Elder Scrolls V: Skyrim získáte plakát

K Elder Scrolls V: Skyrim získáte plakát

Michal Burian

Michal Burian

9

Odhalujeme první bonus, který získáte, když si včas předobjednáte očekávaný RPG titul Elder Scrolls V: Skyrim.

Reklama

Prvním bonusem pro předobjednávky Elder Scrolls V: Skyrim se stává plakát s motivem hry, který získá každý, kdo si zavčas předobjedná v našem obchodě Xzone.cz tuto hru na PC za 1048 Kč nebo na konzole PS3/X360 za 1198 Kč.

Popis hry

"Svitky prastarých se zmiňují o jejich návratu. Jejich porážka představovala pouhé pozdržení. A poté, co se Oblivion otevřel, a synové Skyrimu začali prolévat vlastní krev, tomu nikdo nechtěl uvěřit. Uvěřit, že existují. Když konečně uzřeli pravdu, byla obalená v ohni. Avšak, existuje jeden, kterého se bojí. Poslední Dovahkiin... potomek draků."

Děj The Elder Scrolls V: Skyrim není přímým pokračováním Oblivionu, ale odehrává se 200 let po událostech ze čtvrtého dílu, v době občanské války v králosvtví Skyrim, kde byl právě zavražděn král.

Herní svět pak bude stejně otevřený a rozlehlý jako v Oblivionu.

- Úplně nová grafika a svět hry: Nový svět Skyrim je plný života, ukazující plynoucí mraky, horské štíty, zapomenutá místa.

- Jsi tím, za koho hraješ: Můžeš vybírat ze spousty zbraní, kouzel a dovedností. Nový systém tvorby postavy dovoluje volnost hry, vybrat si z mnoha možností.

- Návrat draků: Válka s draky doznala nového rozměru. Narozen z původu draka se naučíš jejich tajemství.

- Esence fantazie se vrací: Skyrim nově definuje pojetí otevřeného světa. Ustanovuje nové standardy ve hře a technologie.

- Žij jiným životem, v jiném světě: Ponoř se do světa hry, kde hraješ, to co si přeješ hrát a děláš, co jen chceš. Legendární volnost výběru a tvorby postavy a přežívání v sérii The Elder Scrolls se vrací do života v plné síle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama