K Far Cry 4 dostanete DLC a tričko
Far Cry 4 Novinka K Far Cry 4 dostanete DLC a tričko

K Far Cry 4 dostanete DLC a tričko

Redakce

Redakce

Spousta dárků za předobjednávku. Platí i pro stávající předobjednávky.

Reklama

Ajay Ghale se pomalu, ale jistě připravuje na cestu do Kyrtu, do oblasti ležící mezi ohromujícími himálajskými štíty. Do Kyratu cestuje, aby splnil poslední přání své matky, ale ocitne se uprostřed občanské války, jejímž cílem je sesadit tyranského diktátora Pagan Mina. Vydejte se do Kyratu s Ajayem a poznejte krásy i odvrácenou stranu fiktivní země, kde si užijete spoustu zábavy.

Aby se vám do Kyratu lépe cestovalo, připravili jsme si pro vás v našem obchodě Xzone.cz skvělé bonusy. Za svou předobjednávku získáte dodatečný balíček krvavý rubín a tričko Gamer Since.

Neváhejte a předobjednejte si Far Cry 4 ještě dnes, aby Ajay v Kyratu nebyl sám. Bez vás nepřežije.

Far Cry 4 předobjednáte na PC za 1048 Kč, na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1598 Kč a na PS3 a Xbox 360 za 1398 Kč. Všechny verze jsou navíc obohaceny o české titulky.

DLC Krvavý rubín obsahuje:

1 nová mise s názvem "Krvavý rubín" - Ajay se dozvídá, že Pagan Min objevil v místním dole vzácný drahokam, Krvavý rubín. Vzhledem k jeho nesmírné hodnotě ho rebelové nechtějí Minovi přenechat a raději by ho získali pro sebe. Ajay se vydává na misi s cílem rubín získat, ozbrojí se a vyráží do dolu.

1 nová zbraň = Exkluzivní pistole 1911 - Pistole 1911 je tichá jako myška a nesmírně přesná. Je to vaše volba číslo jedna, pokud potřebujete být nenápadní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama