K odhalení Star Wars Jedi: Fallen Order dojde v dubnu
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka K odhalení Star Wars Jedi: Fallen Order dojde v dubnu

K odhalení Star Wars Jedi: Fallen Order dojde v dubnu

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na Star Wars Celebration 2019 se nám představí akční adventura od tvůrců Titanfallu.

Reklama

Na novou hru ze světa Hvězdných válek se podíváme v polovině dubna. Studio Respawn Entertainment, které stojí za free-to-play battle royale hrou Apex Legends a sérií Titanfall, na Star Wars Celebration 2019 v Chicagu odhalí detailně Star Wars: Jedi Fallen Order. Vše je v plánu na sobotu 13. dubna. Doufejme, že v té době bude zveřejněna i tisková zpráva s potřebnými materiály, včetně traileru – budou první gameplay záběry? Já v to doufám.

Star Wars: Jedi Fallen Order je akční adventura a odehrává se mezi filmy Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů (2005) a Star Wars: Epizoda IV – Nová naděje (1977), přesněji pět let po událostech filmové Pomsty Sithů. S tím jdou ruku v ruce informace, že budeme hrát za učedníka řádu Jedi, jmenuje se Cal a jeho učitelkou je jistá Ceres. Nevíme, zda jde o klasicky pojatou mistryni Jedi, může jít o někoho, kdo se Cala ujal po vyvraždění Jediů v rámci rozkazu 66. Právě na ten v Pomstě Sithů došlo.

Co se data vydání týče, Star Wars: Jedi Fallen Order oficiálně dorazí během letošního podzimu na PC, PlayStation 4 a Xbox One, neoficiálně se mluví o listopadu.

Kdyby společnost EA nezměnila vývoj projektu dnes již zavřeného studia Visceral Games, mohli jsme se možná dočkat i představení akční adventury z pera scénáristky série Uncharted. Ta měla být zaměřena na příběh a nabídnout toho opravdu hodně. Velká škoda takto nadějné hry, která byla přesunuta do EA Vancouver, kde po pár měsících došlo ke kompletnímu zrušení. Teď se ve Vancouveru věnují jinému Star Wars projektu, jenž je menší a tím pádem může dříve vyjít.

Vraťme se ještě ke Star Wars akci. Celebration 2019 nabídne i panel o Star Wars: The Old Republic. Rok 2019 má být velkým rokem pro tohle MMO od BioWare. Očekáváme novou a masivní expanzi.

Studiu Respawn se v poslední době daří, Titanfall 2 je oblíbenou hrou, ale největší boom udělala free-to-play battle royale akce Alex Legends. Ta pouhých 72 hodin po spuštění na PC, PS4 a Xboxu One zlákala více než 10 milionů hráčů.

Zdroj: USGamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama