Kalendář červnových herních akcí
Novinka Kalendář červnových herních akcí

Kalendář červnových herních akcí

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

E3 sice není, ale o velké konference letos nepřijdeme.

Reklama

Tento týden se naplno rozjíždí Summer Game Fest sezóna, která zatím vypadá jako velmi solidní náhrada klasické E3. Čeká nás spousta herních konferencí, ukázky z her i úplně nová oznámení. A abyste se ve všech těch prezentacích vyznali a věděli, kdy se máte dívat, připravili jsme si pro vás kalendář.

Black Voices In Gaming, 8. června – 19:00

První akce je poněkud menší. Jak už název napovídá, soustředí se na vývojáře černé pleti a představí jejich hry.

Upload VR Showcase, 9. června – 17:00

Tradiční akce, která láká na dosud největší lineup VR her a nových oznámení. Majitelé headsetu pro virtuální realitu by měli zpozornět.

Summer Game Fest, 9. června – 20:00

Ten samý den se koná také jedna z těch vůbec největších akcí – Summer Game Fest. Třetí ročník slibuje přibližně 2 hodiny obsahu, těšit se máme na 30 až 40, ale moderátor Geoff Keighley upozorňuje, že spoustu je jich už oznámených. Můžeme se těšit na například na gameplay demo The Callisto Protocol či Call of Duty: Modern Warfare 2, novou ukázku z Gotham Knights a DLC pro Cuphead, ale také na oznámení real-time strategie od studia Frost Giant, které je složené z veteránů z Blizzardu.

Day of the Devs, 9. června

Už desátý ročník akce, která se zaměřuje především na indie tituly. Pořádá ji společnost iam8bit a studio DoubleFine. Prezentace začne ihned po skončení Summer Game Festu.

Devolver Digital, 10. června – 0:00

Náročný den zakončí vydavatel Devolver Digital, od kterého nemůžeme čekat nic jiného než naprosto šílenou show.

IGN Expo, 10. června – 18:00

I magazín IGN má opět svoji akci, která slibuje nová oznámení, gameplay záběry a exkluzivní odhalení od vývojářů z celého světa.

Netflix Geeked Week: Gaming, 10. června – 19:00

Svou akci letos opět uspořádá i Netflix. Ten má po celý tento týden každý den jednu prezentaci, přičemž ta úplně poslední se bude týkat her a herních adaptací. Moderovat ji bude mimo jiné i Geoff Keighley.

Tribeca Festival, 10. června – 21:00

Tradiční filmový festival má od loňska také svou herní část. Očekávat můžeme například novou ukázku z A Plague Tale: Requiem.

Guerrilla Collective, 11. června – 17:00

Třetí ročník akce, která se zaměřuje především na indie tituly.

Wholesome Games Direct, 11. června – 18:30

Další prezentace zaměřená na indie hry.

Future Games Show, 11. června – 21:00

Magazín GamesRadar pořádá tuto prezentaci poměrně pravidelně. Tentokrát se můžeme těšit na přes 40 her od společností jako například Team 17, Thunderful či české studio Amanita Design. Konkrétně se máme dočkat teaseru na chystanou hru Phonopolis.

Xbox & Bethesda Games Showcase, 12. června – 19:00

Velká prezentace Microsoftu a jeho plejády herních studií. Těšit se můžeme na přibližně 90 minut trailerů, nových oznámení a gameplay záběrů.

PC Gaming Show, 12. června – 21:30

Tradiční prezentace, která nabídne například Armu 4 od českého studia Bohemia Interactive, strategii Victoria 3 či Warhammer 40K: Space Marine 2. Dočkat se máme také odhalení nové hry od studia Klei Entertainment a projektu od 11 bit studios.

Capcom Showcase, 14. června – 00:00

Japonská společnost slibuje 35minutovou prezentaci, která se má věnovat již oznámeným titulům.

Xbox & Bethesda Games Showcase Extended, 14. června – 19:00

Doplnění první showcase. I tato prezentace potrvá 90 minut a nabídne sice nové trailery, ale zaměří se především na podrobnosti o oznámených titulech a povídání s vývojáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama