Kampaň Call of Duty: WWII nezahrne hratelného německého vojáka
Call of Duty: WWII Novinka Kampaň Call of Duty: WWII nezahrne hratelného německého vojáka

Kampaň Call of Duty: WWII nezahrne hratelného německého vojáka

Martin Cvrček

Martin Cvrček

51

Tvůrci se navíc dušují, že účast žen v kampani bude historicky přesná.

Reklama

Snad už od dob prvního Call of Duty z roku 2003 si mnozí přejí, aby mohli v kampani dílů, které se odehrávají v období druhé světové války, hrát i za německé vojáky. Starší díly toto přání nesplnily, za příslušníky Osy bylo vždy možné hrát jen v multiplayeru. A nyní máme potvrzeno, že chystané Call of Duty: WWII na tom nic nezmění.

Během včerejšího streamu tvůrci ze studia Sledgehammer Games potvrdili, že v kampani si za německého vojáka prostě nezahrajeme. Singleplayer sleduje 1. pěchotní divizi a tažení Spojenců, přičemž zahrnuje hratelné postavy různých národů, ale Němci mezi ně opravdu nepatří.

Vývojáři se navíc dušují, že tolikrát probíraná přítomnost žen v kampani bude historicky přesná. Z dřívějška přitom víme, že jednou z důležitých postav bude žena jménem Rosseau, která vede buňku francouzského odboje.

Také bylo konečně potvrzeno, že hra zahrne Bitvu v Ardenách (v angličtině Battle of Bulge), ke které došlo na přelomu let 1944 a 1945. Ve hře si tedy očividně užijeme i nějaké to zasněžené prostředí, které je pro Ardeny typické. V rámci série se tato ikonická bitva objevila v oblíbeném datadisku United Offensive pro první Call of Duty.

Záznam streamu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama