Kampaň Far Cry 5 můžete hrát bez připojení k internetu
Far Cry 5 Novinka Kampaň Far Cry 5 můžete hrát bez připojení k internetu

Kampaň Far Cry 5 můžete hrát bez připojení k internetu

Michal Burian

Michal Burian

37
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ještě jsme se dozvěděli, že jsou ve hře mikrotransakce.

Reklama

Open-world akce Far Cry 5 nabízí možnost projít celou příběhovou kampaní v doprovodu dalšího hráče v kooperaci. Možná právě kvůli tomu se hráči začali ptát Ubisoftu, zda bude možné hrát kampaň bez připojení k internetu. Zahraniční server GameSpot dostal odpověď. Ta potěší každého.

Kampaň Far Cry 5 nebude vyžadovat připojení k internetu. Online budete muset být pouze v případě, kdy budete chtít hrát v kooperaci nebo v head-to-head multiplayeru. Další část rozhovoru se točila kolem mikrotransakcí. Bylo více než jisté, že ve Far Cry 5 budou. A je tomu skutečně tak, stejně jako v dalších hrách této francouzské společnosti.

Výkonný producent Dan Hay upřesnil, že mikrotransakce jsou určeny pro hráče, kteří chtějí urychlit svůj pokrok. Neznamená to ale, že některé věci ve hře budou uzamčeny. Vše bude odemknuto a záleží na každém, zda se postupně ke všemu dobere klasickým hraním, nebo investuje další peníze. V současné době nevíme, jak přesně budou mikrotransakce ve Far Cry 5 fungoval. Jisté je, že v multiplayeru budou jen ve formě kosmetických položek.

Far Cry 5 vyjde 27. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One. My jsme si v týdnu hru na prezentaci v Praze zahráli a již brzy vám Adam přinese své dojmy. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama