Kampaň nového Call of Duty by měla být delší než v předchozích dílech
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Kampaň nového Call of Duty by měla být delší než v předchozích dílech

Kampaň nového Call of Duty by měla být delší než v předchozích dílech

Jan Kalný

Jan Kalný

47

Hype z nejnovějšího dílu světoznámého Call of Duty na nás útočí ze všech stran. Jak dlouho nám ale vydrží příběhová kampaň?

Reklama

Pokud si dobře vzpomínáte na singleplayer pár posledních dílů ze série Call of Duty, určitě si vybavíte nějaké epické momenty a cutscény. Stejně tak si určitě vybavíte, že vám to moc dlouho nevydrželo. Zdá se, že se vývojáři ze Sledgehammeru pokusí o mírně inovativní krok i v tomto směru.

Jeden z fanoušků se totiž na Twitteru zeptal spoluzakladatele studia Glena Schofielda, jak dlouhá má příběhová kampaň v Advanced Warfare vlastně být. „Bude to delší než v předchozích hrách," odpověděl Schofield na Twitteru. I přesto, že jsme se nedozvěděli žádné konkrétní údaje, dostalo se nám prosté odpovědi, která určitě uspokojí několik fandů.

Vezmeme-li v úvahu, že příběh předchozích alespoň tří dílů (tj. nejnovější Ghost, druhý díl Black Ops a třetí díl Modern Warfare) trval pod deset hodin, možná se konečně dočkáme pořádné nálože pořádného příběhu. Hraje tam přeci Kevin Spacey, to nemůže být špatné. Na odpověď si ale budeme muset počkat do 4. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama