Kampaň v Call of Duty: Ghosts projdete za čtyři hodiny
Battlefield 4 Novinka Kampaň v Call of Duty: Ghosts projdete za čtyři hodiny

Kampaň v Call of Duty: Ghosts projdete za čtyři hodiny

Michal Burian

Michal Burian

147

Za tak krátkou dobu lze v pohodě dohrát i singleplayerovou část konkurenčního Battlefieldu 4.

Reklama

Po vydání Battlefieldu 4 jsme se dozvěděli, že singleplayerovou část lze projít za pouhé čtyři hodiny (novináři tvrdí za pět až šest hodin), což zamrzí, i když je hra především stavěna pro multiplayerové bitvy. Podobně se ale rozhodlo i studio Infinity Ward. Na povrch se totiž dostala zpráva, že kampaň konkurenčního Call of Duty: Ghosts projdeme také za čtyři hodiny.

Jeden z hráčů, který měl možnost si v předstihu zahrát Ghosts, na internetu prozradil, že singleplayer dohrál za čtyři a půl hodiny. To je v podstatě stejně jako u Battlefieldu 4. Jako důkaz dal na internet obrázek z posledního levelu, který pochopitelně obsahuje spoiler.

Vypadá to, že vývojáři z Infinity Ward i EA DICE se rozhodli se soustředit především na multiplayer, nebo že by v tom sehrál roli příchod nové generace konzolí, protože oba dva tituly vycházejí jak na stávající platformy, tak i na PlayStation 4 a Xbox One? Každopádně minimálně za sebe doufám, že časem nám válečné střílečky nabídnou mnohem delší kampaň pro jednoho hráče. I když statistiky hovoří o něčem jiném, většina hráčů CoD a BF raději hraje hru více hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama