Kampaní Battlefieldu V nás provede hollywoodský herec Mark Strong
Battlefield V Novinka Kampaní Battlefieldu V nás provede hollywoodský herec Mark Strong

Kampaní Battlefieldu V nás provede hollywoodský herec Mark Strong

Michal Burian

Michal Burian

18
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zároveň zveřejněn nový trailer.

Reklama

Singleplayerovou kampaní first-person střílečky Battlefield V nás provede hollywoodský herec Mark Strong. Jeho hlas nás zasvětí do událostí prologu a epilogu. Dle vývojářského studia DICE máme čekat nevšední pohled na bitvy druhé světové válce. Scénáristé slibují neokoukané střety armád, kterým se dosud hry moc nevěnovaly.

Půjde o válečné příběhy několika postav, stejně jako v předchozím Battlefieldu 1. Jeden z těchto příběhu se zaměří na norskou dívku jménem Nordy, jež se nedokáže smířit s německou okupací. Úkolem bude najít co nejlepší cestu, aby se krvavý konflikt co nejméně dotkl rodné země hlavní protagonisty.

Mark Strong je součástí i příběhové části Squadron 42 ambiciózního vesmírného titulu Star Citizen. Předtím jsme se s ním mohli setkat ve hrách Warhammer 40,000: Space Marine a Total War: Rome 2. Filmovou kariéru má mnohem bohatší. Okrajově zmíním postavu Mussawa v politickém thrilleru Syriana, chladnokrevného atentátníka v dramatu Revolver či ve filmech Oliver Twist, Sunshine, Hvězdný prach, Labyrint lží, Sherlock Holmes (2009), Kick-Ass, Pomáhat a chránit a Kingsman: Zlatý kruh z loňského roku.

Během dnešního dne bude zveřejněn nový trailer, věnující se právě singleplayerové kampani. Podívejte se na nový trailer, věnuje se právě kampani.

Battlefield V vyjde 20. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru za zvýhodněnou cenu předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama