Kanál BBC dorazí na Xbox360 v příštím roce
Xbox 360 Novinka Kanál BBC dorazí na Xbox360 v příštím roce

Kanál BBC dorazí na Xbox360 v příštím roce

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Microsoft právě potvrdil, že obsah zpravodajského kanálu BBC bude v roce 2012 k mání i na Xbox Live.

Reklama

A to není vše. Služba bude navíc dostupná zcela zdarma, a to jak pro majitelé Gold, tak Silver účtů. Alespoň tedy v Británii.

Již v říjnu oznamoval Microsoft nové aplikace a dodatky k novému Dashboardu, který bude k mání od zítřejšího dne a kanál BBC byl jedním z nich. Tehdy však nebylo zcela jasné, zda se bude jednat o BBC iPlayer či jednotlivé balíčky zpráv.

„Stále s BBC domlouváme, co přesně uživatelům nabídneme, ale přesně víme, že to bude v příštím roce,“ řekl Pav Bhardway, manažer produktů Xbox Live. „Pilně na tom pracujeme, abychom si byli jisti, že se bude jednat o plnohodnotnou a praktickou aplikaci. Všichni milují BBC. Takže se snažíme o to, abychom nikoho nezklamali.“

„V roce 2012 odhalíme, co přesně by do aplikace mělo patřit a jak bude fungovat. Již nyní můžeme sdělit, že bude zcela zdarma. Stačí jen připojení k internetu a obyčejný účet Xbox Live,“ dodal Bhardway.

Máme se však rozhodně na co těšit i letos. Do konce roku Microsoft nabídne společně s novým Dashboardem přes 40 služeb a aplikací. Kolik z nich se dostane do ČR však zatím jasné není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama