Karetní hra The Elder Scrolls: Legends se za měsíc dočká nové expanze
The Elder Scrolls: Legends Novinka Karetní hra The Elder Scrolls: Legends se za měsíc dočká nové expanze

Karetní hra The Elder Scrolls: Legends se za měsíc dočká nové expanze

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Přídavek Return to Clockwork City nabídne 35 příběhových misí a více než 55 nových karet.

Reklama

Solidní karetní hra The Elder Scrolls: Legends se dočkala již dvou expanzí. Jako první dorazil příběhový přídavek Fall of the Dark Brotherhood, který následovalo rozšíření Skyrim, zaměřené zejména na nové karty. 30. listopadu na ně však naváže třetí expanze, která nese název Return to Clockwork City.

Po DLC Clockwork City pro The Elder Scrolls Online nabízí Bethesda hráčům další možnost připomenout si oblíbené prostředí z datadisku Tribunal pro The Elder Scrolls III: Morrowind. Return to Clockwork City přitom slibuje dosud největší dobrodružství, jaké lze v Legends zažít, a více než 55 nových karet, které budete moci získat v 35 příběhových misí.

Stejně jako v případě Fall of the Dark Brotherhood budou mise rozděleny do tří aktů, které si můžete koupit postupně a jednotlivě za herní měnu nebo za reálné peníze. Alternativou je cenově výhodnější balík všech tří aktů, který vás vyjde na 19,99 amerických dolarů. Díky jeho pořízení získáte i speciální kartu s alternativní ilustrací. Za předobjednávku balíčku navíc dostanete exkluzivní titul The Relic Hunter.

Jestli chcete vědět, jaké karty s rozšířením Return to Clockwork City dorazí, zamiřte na web Bethesda.net. Zde najdete ukázku několika karet a jejich bližší popis.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama