Kaskadérské retro závody z ptačí perspektivy v GTA Online
GTA 5 Novinka Kaskadérské retro závody z ptačí perspektivy v GTA Online

Kaskadérské retro závody z ptačí perspektivy v GTA Online

Michal Burian

Michal Burian

11

Šílené a zábavné arkádové závody s miniaturními autíčky.

Reklama

Příští týden pro Grand Theft Auto Online vyjde nová aktualizace, která by mohla hráče zase na nějaký čas zabavit. Její součástí totiž bude mód nazvaný Tiny Racers, který představuje kaskadérské retro závody připomínající GTA 1 a GTA 2. Už jen z toho důvodu, že jsou z ptačí perspektivy.

Z dostupného videa vypadá Tiny Racers na arkádové závody s miniaturními vozidly, něco jako Micro Machines nebo Matchbox auta. Každopádně by závody měly být zábavné.

Tiny Racers mód vyjde 25. dubna pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze GTA V. Na další podrobnosti si musíme počkat. Někomu ale může připadat, že se v Rockstaru zbláznili. Nebylo by lepší, kdyby podobně šílené nápady zužitkovali způsobem, že by byly ve světě GTA V klasické automaty, na kterých by tyto mini-hry byly hratelné? Co myslíte? V GTA Online už totiž jsou módy připomínající TrackManii, Trona a teď bude i Micro Machines.

Aby toho nebylo málo, tak dnes v GTA Online probíhají velké slevy, konkrétně 420 slev a různých bonusů. Tak se nezapomeňte do hry podívat, ať o něco nepřijdete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama