Kdo pracuje na RollerCoaster Tycoon World?
RollerCoaster Tycoon World Novinka Kdo pracuje na RollerCoaster Tycoon World?

Kdo pracuje na RollerCoaster Tycoon World?

Michal Burian

Michal Burian

2

Jde o veterány, kteří mají zkušenosti se sériemi Tropico, Sims, Railroad Tycoon, Pirates nebo Age of Empires.

Reklama

Na začátku nadcházejícího roku dorazí dlouho vyhlížené pokračování RollerCoaster Tycoon. Nový díl nese podtitul World a slibuje, že půjde o plnohodnotného nástupce série, kde si postavíte svůj vlastní zábavní park a budete se o něj starat. K dispozici budou nejrůznější atrakce, obchody, horské dráhy a přitom budete muset dávat pozor na věci jako je rozpočet, názory návštěvníků a technologický výzkum.

Atari mají v plánu umožnit hráčům navštívit parky ostatních hráčů a podělit se o své plány na horské dráhy s ostatními. Pokud vymyslíte nějakou skutečně zajímavou dráhou, můžete se s ní pochlubit a pomoci tak ostatním, aby si ji také postavili.

To už všechno víme, ale kdo na hře vlastně pracuje? Vydavatel na oficiálních stránkách odhalil, že uzavřel spolupráci se studiem Area 52 Games, které nahrazuje Pipeworks. V Area 52 Games jsou podle dostupných informací zaměstnáni veteráni, kteří se podíleli na velkých značkách v žánru simulátorů a strategií, včetně Tropico, Sims, Railroad Tycoon, Pirares, Age of Empires nebo Forza.

Atari poděkovalo Pipeworks za jejich snahu a úsilí vytvářet RollerCoaster Tycoon hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama