Kdo vyhrál v soutěži o klíče do uzavřeného testování českého survivalu Vigor?
Soutěž Vigor Novinka Kdo vyhrál v soutěži o klíče do uzavřeného testování českého survivalu Vigor?

Kdo vyhrál v soutěži o klíče do uzavřeného testování českého survivalu Vigor?

Michal Burian

Michal Burian

24
Platformy Xbox Xbox One

Pět z vás si bude moci na Xboxu One vyzkoušet novinku od českého studia Bohemia Interactive.

Reklama

Aktualizace: Klíč do uzavřeného preview testování Vigoru vyhrávají: SpacemanCZ, Lubajz, Jaroslav K., WeZZiCZ a phlanx. Gratulujeme. Za pár minut vám klíče odešleme na e-maily.

Původní zpráva: Ve spolupráci s českým studiem Bohemia Interactive vám na Zingu přinášíme další soutěž. Ta dnešní bude rychlá. Do konce dnešního dne máte šanci se v komentářích přihlásit o klíč do právě probíhajícího uzavřeného testu chystané novinky Vigor. Jde o nový multiplayerový survival, který je určen exkluzivně pro konzole Xbox One. Servery budou spuštěny do 22. července.

Plná verze Vigoru vyjde během února 2019 a bude free-to-play. Mezitím během letošního léta vstoupí titul do Xbox Game Preview programu.

Vigor se odehrává ve zničeném norském prostředí roku 1991 po jaderné válce, která zdevastovala Střední Evropu. Civilizace je v troskách a jediná Skandinávie je z větší části nedotčená válkou. Norsko se stalo posledním státem, a právě zde se ocitnete. Budete neznámým přeživším, který je v hodně nebezpečném, nemilosrdném světě, v němž je lidstvo v rozpadu a zdroje jsou vzácné, včetně životně důležitých věcí. V tomhle světě nebudete sami, budete muset přežít s dalšími 7 až 15 hráči (celkem 8 až 16). Když budete úspěšní, vylepšíte si vybavení i svůj úkryt.

Právě o vybavení a úkryt jde nejvíce. Ve svém rozpadajícím se domě jste v bezpečí. Jakmile se ale vydáte do jedné z několika oblastí pro důležitý materiál, nevíte, co vás přesně čeká. Když budete mít štěstí, nenarazíte na žádného jiného hráče a v klidu si odnesete, co zrovna sebere. V tom horším případě vás někdo zabije a vše co máte u sebe vám sebere. Já jsem již několik her ve Vigoru odehrál a postupně zjišťuji, že v novince od Bohemia Interactive nejde o to, kolik jiných hráčů zabijete, ale co si právě z „loviště“ odnesete, abyste si mohli vylepšit svůj domek. Navíc eliminace jiného hráče není vůbec jednoduchá, chce to cvik.

Pokud vás Vigor zaujal, máme pro vás pět klíčů do uzavřené preview verze. Stačí napsat komentář. Třeba, jak trávíte prázdniny, na jakou hru se těšíte nebo proč právě vy byste měli přístup do Vigoru vyhrát. Čas máte pouze do konce dnešního dne. Zítra během dopoledne pošleme vybraným soutěžícím klíč na e-mail, který mají uveden u své registrace, případně hostům na e-mail, jenž uvedli při psaní komentáře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama