Kdy vyjdou pecky od Ubisoftu?
Anno 2070 Novinka Kdy vyjdou pecky od Ubisoftu?

Kdy vyjdou pecky od Ubisoftu?

Michal Burian

Michal Burian

6

Francouzský vydavatelský dům upřesnil data vydání pro své plánované hry, včetně Splinter Cell Trilogy HD, Rayman Origins, Call of Juarez, Driver, Might & Magic či Anno 2070.

Reklama

Splinter Cell Trilogy HD vyjde 23. září aktuálního kalendářního roku exkluzivně pro PlayStation 3 a Rayman Origins na PS3, Xbox 360 a Wii bude následovat v listopadu - PC verze se zřejmě nedočkáme.

Nedávno oznámena taneční hra The Black Eyed Peas Experience na Xbox 360 s Kinectem a Nintendo Wii byla také upřesněna na listopadu tohoto roku. Ubisoft rovněž chystá pokračování Your Shape Fitness Evolved, YSFE 2012, exkluzivně pro X360 s Kinectem rovněž na listopadu.

Westernová střílečka Call of Juarez: The Cartel se na pultech obchodů objeví 22. července na konzole PlayStation 3 a Xbox 360. PC verze bude následovat o čtyři dny později.

Driver: San Francisco je naplánován na 2. září pro PC, PS3, X360 a Wii společně s 3DS verzí Driver Renegade.

Šestý díl tahové strategie Might & Magic: Heroes si na počítačích budeme moci zahrát 9. září a v říjnu si zasportujeme, 7. totiž vyjde Motion Sports: Adrenaline pro Kinect a Move a 11. téhož měsíce Just Dance 3 pro Kinect, Move a Wii.

Ubisoft rovněž chystá Anno 2070 na zimu, což by mohlo znamenat, že by se hra na trhu objevila začátkem příštího roku, stejně jako Ghost Recon: Future Soldier, který se aktuálně plánuje právě na 1. čtvrtletí 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama