Kdy vyjdou VR tituly od Ubisoftu?
Eagle Flight Novinka Kdy vyjdou VR tituly od Ubisoftu?

Kdy vyjdou VR tituly od Ubisoftu?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Star Trek: Bridge Crew dorazí v listopadu, Werewolves Within v prosinci a Eagle Flight v různých měsících na různé platformy.

Reklama

Pokud máte zájem o VR tituly od Ubisoftu, měli byste začít horlivě kroužkovat v kalendáři. Ubisoft totiž oznámil datum vydání tří projektů, které pod jeho záštitou vznikají. Na oznámení upozornil server Gamespot.

Asi nejvýraznější je Eagle Flight. S jeho vydáním je to trochu složitější. Nejprve je na řadě Oculus Rift, který se hry dočká 18. října, další v pořadí je PlayStation VR, kde se Eagle Flight objeví 8. listopadu, a pak je tu HTC Vive. V jeho případě je datum vydání stanovené na 20. prosince.

Star Trek: Bridge Crew oproti tomu dorazí na všechny tři headsety 29. listopadu a s Werewolves Within se počítá na 6. prosince. Opět na všechny tři VR platformy naráz. Týden po jejich uvedení bude navíc k dispozici krabicová verze pro PlayStation VR.

Aby té virtuální reality nebylo málo, její podpory se dočká i PS4 verze TrackManie Turbo. Hra bude PlayStation VR podporovat 8. listopadu, kdy dorazí bezplatná aktualizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama