Ke všem předobjednávkám F1 rozdáváme formulku zdarma
F1 2013 Novinka Ke všem předobjednávkám F1 rozdáváme formulku zdarma

Ke všem předobjednávkám F1 rozdáváme formulku zdarma

Redakce

Redakce

Předobjednejte si hru na Xzone a získejte zdarma super dárek, natahovací auto od firmy Carrera v měřítku 1:43 s licencí Red Bullu.

Reklama

V našem obchodě Xzone.cz jsme si pro milovníky závodů Formule 1 připravili super dárek. Ke každé předobjednávce F1 2013 totiž získáte zdarma natahovací auto od firmy Carrera v měřítku 1:43 s licencí Red Bullu.

Neváhejte a předobjednejte si F1 2013 ve standardní edici na PC za 798 Kč a na konzole PlayStation 3 a Xbox 360 za 1098 Kč nebo v Classic Edition za 1548 Kč na PS3 a X360.

Prémiová F1 2013 Classic Edice dodává hře ještě více historického obsahu v rámci dvou přídavných balíčků, které přináší obsah z let devadesátých a další dva okruhy (Imola, Estoril). Hráči se dočkají vozů od Williamsu a Ferrari. Mezi jezdci jsou David Coulthard, Jacques Villeneuve, Eddie Irvine, Alain Prost a další.

Bojujte o pole-position se současnými šampiony a legendami Formule 1!

F1 2013 obsahuje všechny vozy, okruhy a jezdce ze sezony 2013. Hráči tak mohou závodit za Lewise Hamiltona v jeho Mercedesu, či za Sergia Pereze, člena stáje Maclaren-Mercedes. Hra obsahuje všechny nové piloty, aktuální pravidla, výměny pneumatik a nový jízdní model, který naplno odráží výzvu a vzrušení ze závodů v ohromujících monopostech letošní sezony.

F1 2013 nabídne split-screen a online hru více hráčů, nové i navrátivší se herní režimy a celou sadu herních úprav. Díky tomu se jedná o tu nejkompletnější verzi Formule 1, jaká kdy byla ve videohrách k vidění! Letošní ročník také fanouškům nabízí možnost závodit proti legendárním jezdcům v autech z různých období Formule 1 v rámci historického obsahu z osmdesátých let. Vyberte si vůz stájí Williams, Lotus, či Ferrari. Vyzvěte na souboj ikony, mezi něž patří Mario Andretti, Nigel Mansell, Emerson Fittipaldi a Gerhard Berger a vyjeďte na klasické okruhy Brands Hatch a Jerez.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama