Cyberpunk 2077 Novinka Keanu Reeves se rozpovídal o práci na Cyberpunk 2077

Keanu Reeves se rozpovídal o práci na Cyberpunk 2077

Ondřej Partl

Ondřej Partl

16
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Navíc došlo na vypuštění zcela nové gameplay ukázky.

Reklama

Předevčírem nám společnost CD Projekt RED představila, jak běží chystané RPG Cyberpunk 2077 na konzolích Xbox One X a Xbox Series X.

Na dnešek následně byla oznámena pátá epizoda z cyklu Night City Wire, ve které nás tvůrci blíže seznamují se samotnou hrou a jejími prvky, jako je hudba, hratelnost či samotné město.

Aktuální díl začal zcela novou ukázkou zaměřenou na Johnnyho Silverhanda, na níž se můžete podívat níže.

Následoval segment s Keanu Reevesem, jenž ve hře právě tuto postavu ztvárnil.

Tento populární herec se rozpovídal o tom, jaké bylo pracovat na takovém projektu. Dočkáme se jeho pohledu na samotnou postavu Johnnyho, přičemž nám popíše, co takové převtělení do charakteru obnáší a také lehce naznačí, jak se proces hraní videoherní postavy liší od herectví filmového.

Posléze jsme opět nahlédli pod pokličku soundtracku, jenž nás bude naším dobrodružstvím skrze Night City doprovázet.

Celkově bylo nahráno přes 7 a půl hodiny hudby, kdy se jednotlivé tóny budou lišit podle toho, v jaké části města se nacházíte a samozřejmě i v jaké situaci právě jste. A jak jste nejspíše odhadli, tak se bude jednat především o elektrickou hudbu. To se posléze týká i písní, které se budou linout z místních rádiových stanic.

Vývojáři si kromě toho všeho dali záležet i na tom, aby veškeré hlasy u jednotlivých postav působili autentickým dojmem, stejně jako jejich výrazy v obličeji, což má zapříčinit ještě větší vtažení do místního virtuálního světa, a to nehledě na to, jakou jazykovou mutaci zvolíte. Toto umožňuje speciální technologie JALI.

Celý stream byl následně uzavřen kompletně novou gameplay ukázkou, která shrnuje informace o místním světě, hratelnosti a příběhu, kdy opět bude záležet na všech vašich volbách. Kromě toho jsme zjistili, za co všechno půjde utrácet vaše virtuální peníze, kdy nebude chybět hromada oblečení a vozidel. Taktéž byly naznačeny různé kratochvíle.

Cyberpunk 2077 si můžete předobjednat v obchodě Xzone na PC, PlayStation 4 a Xbox One, kdy titul bude hratelný i na nové generaci konzolí díky zpětné kompatibilitě.

Datum vydání je nastaveno na 10. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama