Ken Levine se nevzdává, stále chce BioShock pro Vitu
BioShock Novinka Ken Levine se nevzdává, stále chce BioShock pro Vitu

Ken Levine se nevzdává, stále chce BioShock pro Vitu

Michal Burian

Michal Burian

9

Na hře se stále nepracuje, Ken Levine se svého snu ale nezdává a snaží se, aby se akční BioShock na handheldu od Sony objevil.

Reklama

Možná si to už ani nepamatuje, ale v červnu 2011 na E3 studio Irrational Games včele s Kenem Levinem oznámilo, že plánuje udělat zbrusu nový BioShock pro handheld PlayStation Vita. Nemělo přitom jít o menší PSV verzi prvního dílu, nebo o předělávku některého z dalších titulů série. Tohle měl být úplně jiný projekt, samostatná záležitost, na které se mělo začít dělat hezky od píky.

Jsou to již dva roky a kde nic, tu nic. Speciálního BioShocku pro Vitu jsme se zatím nedočkali a jak to vypadá, jen tak se na pultech obchodů neobjeví. I přesto Ken Levine svůj sen nevzdává a snaží se, aby tenhle projekt prosadil a vývoj co nejdříve začal.

To ostatně potvrdil svými zprávami na Twitteru, kde řekl, že v současné době na BioShocku pro PSV nepracují, ale chtěl by. Nedávno se prý dokonce sešel se zástupci vydavatelské společnosti Take Two a Sony, aby s nimi projednal možnosti příchodu této oblíbené série na handheld Vita. Zatím nevíme, jak se na to firmy tváří, jisté ale je, že svolení (respektive peníze na vývoj) prozatím Levine nedostal a kdo ví, jestli se ho někdy dočká.

Irrational Games nicméně mají v současné době plné ruce práce, v plánu totiž mají tři dodatečné balíčky pro BioShock Infinite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama