Kerbal Space Program 2 znovu odložen
Kerbal Space Program 2 Novinka Kerbal Space Program 2 znovu odložen

Kerbal Space Program 2 znovu odložen

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nově má hra vyjít na začátku roku 2023.

Reklama

Hra Kerbal Space Program byla ve své době neuvěřitelně populární. Přece jen, není zde mnoho titulů, které by skvěle namixovaly realistické stavění i chování raket se zábavností. Už v roce 2019 na Gamescomu byl oznámen druhý díl, který měl přijít s velkou porcí nového obsahu. Původně na něm pracovalo studio Star Theory, jenže vše se brzy začalo zamotávat. Přicházely odklady a dokonce i výměna studií.

Nyní na hře pracují Intercept Games, přičemž vedení a část zaměstnanců přešla ze starého studia právě sem, aby mohla na projektu dál pracovat. Bohužel ani poté se KSP2 nevyhlo odkladům a v pondělí jsme se dozvěděli, že přichází další.

Vývojáři oznámili, že Kerbal Space Program 2 dorazí na začátku roku 2023, nejprve na PC a později téhož roku na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X|S.

Creative director Nate Simpson, jednoduše řekl, že vývojáři potřebují víc času. Interně si prý nasadili vysokou laťku a chtějí vytvořit co možná nejlepší hru, i když to znamená, že si budou muset vzít čas navíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama