Khyber Strike DLC ke Ghost Recon: Future Soldier v detailech
Novinka Khyber Strike DLC ke Ghost Recon: Future Soldier v detailech

Khyber Strike DLC ke Ghost Recon: Future Soldier v detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Krátce poté, co se v září objevilo singleplayerové DLC Raven Strike nás Ubisoft láká na další balíček, který se pro změnu zaměří na multiplayer <strong>+ galerie</strong>.

Reklama

Vývojáři připravují hned další stažitelný obsah pro taktickou akci Ghost Recon: Future Soldier, který ponese název Khyber Strike DLC. To nabídne nové mapy pro multiplayer a kooperační režim, stejně jako nový herní mód a další maličkosti. Níže naleznete podrobnější detaily.

Khyber Strike se objeví ke stažení pro Xbox360 a PS3 už 9. října letošního roku za 800 MS bodů, případně necelých 10 dolarů. Chystá se i PC verze, Ubisoft však zatím neposkytl přesné datum vydání.

Vlastnosti DLC

Switchback – mapa, která vás zavede do starobylých uliček města, které se proplétají jako labyrint a hrozí smrtící pastí na každém rohu.

Palace – kdysi muzeum, zasvěcené historii a minulosti, nyní bitevní pole s obřím dvorem, který láká sprintery i ostřelovače.

Transit – stanice moskevského metra, ideálně stvořená pro souboje na tělo. Nebezpečí přidávají také projíždějící vlaky.

Nový multiplayerový mód Takeover se hraje velmi podobně, jako klasický týmový deathmatch, s tím rozdílem, že kromě zabíjení nepřátel dostává tým plusové body také za plnění úkolů soupeře rychleji, než se to podaří jim.

Nechybí ani nová mapa pro kooperační mód Guerrilla zvaná Village, která v sobě spojuje klidné uličky vesnice s akční oblastí kolem autobusového nádraží. Poblíž stojící rozbořené domy jsou ideálním místem pro ostřelovače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama