Killer Instinct je nově k dispozici zdarma
Killer Instinct Novinka Killer Instinct je nově k dispozici zdarma

Killer Instinct je nově k dispozici zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Hra se dočkala vydání bezplatné edice.

Reklama

Dosud poslední díl bojovky Killer Instinct z roku 2013 se včera dočkal vydání bezplatné free-to-play verze, která je k dispozici na PC (Steam) i konzolích Xbox One a Xbox Series X/S. Titul od studií Double Helix Games a Iron Galaxy tímto krokem stylově oslavil 10 let od vydání. Hra zároveň obdržela podporu technologie DirectX 12 a dílčí vylepšení verze pro konzoli Xbox Series X/S, která umožní hraní v rozlišení 4K v kombinaci se 60 fps.

Bezplatná varianta hry nabídne vždy pouze jednu hratelnou postavu, která se však bude každý týden měnit. Z pohledu herních režimů dostanou hráči přístup ke klasickému singleplayerovému režimu i lokálnímu a online multiplayeru. za pozornost rovněž stojí, že free-to-play variantu nadále doplňuje standardní placená verze s podtitulem Anniversary Edition, které je na PC i konzolích k dispozici za 30 eur.

Pokud jste si Killer Instinct již dříve zakoupili, tak se vám v knihovně místo stávající varianty bezplatně objeví právě Anniversary edice, která zároveň vyšla v předplatném PC/Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama