Killing Floor 2 dorazí 29. srpna na Xbox One
Killing Floor 2 Novinka Killing Floor 2 dorazí 29. srpna na Xbox One

Killing Floor 2 dorazí 29. srpna na Xbox One

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Verze pro Xbox One a Xbox One X zahrne exkluzivní obsah, který si naštěstí později najde cestu i na další platformy.

Reklama

Kooperativní akce Killing Floor 2 od TripWire Interactive je momentálně k dispozici pro PC a PS4, ale již brzy si najde cestu i na Xbox One. Majitelé konzole od Microsoftu budou moci likvidovat zedy od 29. srpna, a to za 39,99 euro. Počítá se i s podporou výkonnější konzole Xbox One X, zahrnující rozlišení 4K, lepší výkon, textury ve vysokém rozlišení nebo kvalitnější stíny. Tohle všechno bude k dispozici po uvedení Xboxu One X na trh.

Killing Floor 2 nabídne na Xboxu One stejný obsah, jaký je momentálně k dispozici ve verzi pro PC a PS4, a také něco navíc. Konkrétně jde o zbraň Freezethrower pro perk Survivalist, díky níž budete moci zmrazit zedy za pomoci tekutého dusíku a poté je rozmlátit na kousky. Pro tuto zbraň bude k dispozici 8 různých skinů. Hra zahrne také oblek Wasteland Armor s pěti různými barevnými styly, přičemž se počítá i s podporou streamovací služby Mixer od Microsoftu.

Nový obsah je označován jako exkluzivita pro Xbox One a Xbox One X, naštěstí jde ale jen o časovou exkluzivitu. Freezethrower, Wasteland Armor a jejich příslušné skiny si tak dříve či později najdou cestu na PC a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama