Kinect vraždí Xbox360, tvrdí Britové
Xbox 360 Novinka Kinect vraždí Xbox360, tvrdí Britové

Kinect vraždí Xbox360, tvrdí Britové

Michal Maliarov

Michal Maliarov

19

Pohybový ovladač Kinect od Microsoftu prý konzoli způsobuje Červený Kruh Smrti, tolik známou nenávratnou hardwarovou závadu starších modelů. To alespoň tvrdí BBC.

Reklama

„Bůh existuje!“ křičí Sony. „Bůh neexistuje!“ křičí majitelé Kinectu. Víra je zkrátka svině. My ale máme pocit, že válka proti hernímu průmyslu jen trochu pozměnila styl z „brutální hry“ na „méně pohybu“. A o co se konkrétně jedná? BBC pořádalo rádiovou šou, ve které spousta Britů naříkalo, že jim pohybové ovládání Kinect zničilo konzoli. Zkoušelo se všechno od zabalení ručníkem až po vrtání v hardwaru, Xbox ale zkrátka nechce žít.

Dřívější studie ukázala více jak 50% poruchovost konzolí od Microsoftu, naopak Sony se svým PS3 zvládla pouhých 10%. Ačkoliv se teď procentuální poměr již značně vyrovnal a hráči se dočkali i nové verze konzole Xbox360 Slimline s lepším chlazením, stále se nemůžeme zbavit pocitu, že to Microsoft dělá schválně za účelem prodeje více konzolí. Ať je to jak chce, může se jednat buď o další báchorku ze stáje zlých jazyků, nebo Kinect opravdu dělá neplechu. Jak je to doopravdy nejspíše zjistíme až po určité době. Do té doby nechť vás síla a fungující konzole provází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama