Kingdom Come: Deliverance dostane oficiální podporu modů
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance dostane oficiální podporu modů

Kingdom Come: Deliverance dostane oficiální podporu modů

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

3
Platformy Windows PC

Tím by se měla definitivně ukončit práce na tomto českém herním hitu

Reklama

Moderská komunita se rok co rok rozrůstá a svojí šikovností dokáže dělat přímo neuvěřitelné divy. Nedávno třeba modder proměnil Red Dead Redeption 2 na ptačí simulátor, v GTA na sebe můžete vzít podobu prakticky čehokoliv a díky modům se Skyrim stal přímo nekonečnou studnou zajímavých úkolů a činností. Tomuto fenoménu se nevyhnula ani česká herní pecka z loňského roku Kingdome Come: Deliverance. Ačkoliv se doposud netěší oficiální modeřské podpoře, šikovní modéři již stihli na hře spoustu změnit, či opravit. Díky jejich práci tak pro uložení hry nemusíte běžet do postele, či požít alkoholické sejvovice a ku spokojenosti všech amerických hráčů nedlouho po vydání přibyla i jedna postava tmavé pleti. A k dispozici je toho samozřejmě mnohem více, vše však bylo vytvořeno bez oficiální podpory ze strany společnosti Warhorse Studios. To vše se však brzy změní.

"Podpora modů je věc na které právě pracujeme a je to poslední věc, kterou chceme pro Kingdome Come: Deliverance vydat," říká Tobias Stolz-Zwilling, PR manažér společnosti Warhorse v rozhovoru pro Gamepressure, "Právě teď vytváříme různé moderské nástroje, aby lidé mohli vytvářet cokoliv je napadne - Steam Workshop v současnosti již funguje."

Moderská komunita tak konečně dostane všechny nástroje a volnou ruku k tomu, aby hru vylepšila a upravila k obrazu svému. Těšit se můžeme i na spoustu nových questů, jelikož součástí těchto nástrojů jsou i ty pro vytváření vlastních úkolů. Ve Warhorse evidentně dobře vědí, jak udržet hru dlouhou dobu naživu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama