Kingdom Come: Deliverance nebude chránit protipirátská ochrana Denuvo
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance nebude chránit protipirátská ochrana Denuvo

Kingdom Come: Deliverance nebude chránit protipirátská ochrana Denuvo

Martin Cvrček

Martin Cvrček

48

Zapomenout můžeme i na Season Pass.

Reklama

Včera jsme tu měli rozsáhlé a poměrně přesvědčivé gameplay video z očekávaného RPG Kingdom Come: Deliverance. Jako obvykle se v komentářích pod videem na YouTube začaly množit různé dotazy a jako obvykle na ně zástupci studia Warhorse aktivně odpovídali. Díky tomu a díky upozornění serveru DSOGaming tak máme k dispozici dobrou zprávu pro odpůrce protipirátských ochran.

PC verzi Kingdom Come: Deliverance nebude chránit kontroverzní a neoblíbená ochrana Denuvo. Můžeme tak pochválit vývojáře z Warhorse za to, že nevyužívají zbytečné ochrany, které mohou obtěžovat nanejvýš platící zákazníky, a navíc není třeba řešit případný dopad Denuva na výkon hry.

Na dotazy hráčů a fanoušků tvůrci čile odpovídají i na Twitteru. Díky tomu jsme se dočkali potvrzení, že není v plánu Season Pass. Což se s ohledem na to, že dosud nedošlo k oznámení konkrétních plánů na vydávání DLC, dalo čekat. Je však třeba podotknout, že na dodatečný obsah dojde, i když zatím není jasné, jestli dojde jen na bezplatné přídavky nebo jestli se dočkáme i nějakého placeného DLC.

Na závěr tu máme ještě dobrou zprávu pro hráče, kteří si libují v různých výdobytkách Steamu a jeho komunity. Komunitní manažer Warhorse Studios pro Spojené státy na Twitteru potvrdil, že bude Kingdom Come už v den vydání podporovat Steam Trading Cards. Během hraní tak budete získávat karty, které můžete následně využít k výrobě virtuálního odznaku a získání tématických pozadí vašeho Steam profilu a emotikonů pro použití v chatu a komentářích.

Zdroj: DSOGaming.com, Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama