Kingdom Come: Deliverance obdrželo příběhové rozšíření s Terezou
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance obdrželo příběhové rozšíření s Terezou

Kingdom Come: Deliverance obdrželo příběhové rozšíření s Terezou

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Samostatná série questů, kde je v hlavní roli Tereza a její věrný pes Flek. Plus další část za Jindřicha.

Reklama

Warhorse Studios dnešním dnem splnili všechny cíle, které fanoušci odemkli prostřednictvím kampaně na Kickstarteru. Včera totiž pro PC verze středověkého RPG titulu Kingdom Come: Deliverance vyšlo čtvrté a zároveň poslední DLC. A Woman’s Lot přináší ženskou hratelnou postavu a psího společníka. Což jsou právě ony dva odemknuté cíle, které Warhorse v crowdfundingu slibovali. Na konzole vyjde DLC s mírným zpožděním, konkrétně 11. června, kdy bude k dispozici i kompletní edice Kingdom Come: Deliverance s názvem Royal Edition pro PC, PlayStation 4 a Xbox One - obsahuje základní hru (recenze) a všechny DLC, tedy From the Ashes, The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, Band of Bastards, A Woman’s Lot a také Treasures of the Past, drobnější přídavek původně sloužící jako bonus pro předobjednávky a podporu studia Warhorse na Kickstarteru.

Zpět k dnešnímu rozšíření. To přináší dvě nové linie questů: Úděl ženy a Panna Marie sázavská. V Údělu ženy se hráči zhostí role Terezy, kterou doprovází její věrný pes Flek. Příběh dá nahlédnout do obyčejného života ve Stříbrné Skalici v době před, ale i po osudných událostech Zikmundova nájezdu. To celé z úplně jiné perspektivy. Jde o chybějící kousek skalického příběhu, který ústí v Terezino setkání s poraženým Jindřichem.

Panna Marie sázavská přináší rozsáhlou questovou linku pro Jindřicha s několika konci. Jindřich se vydává na pomoc Johance, přeživší ze Skalice vypomáhající v Sázavském klášteře, aby se jí pokusil ulevit od nočních můr, které jí v poslední době sužují. Jindřich musí navštívit místa z Johančiných vizí a zjistit, co se za nimi ve skutečnosti skrývá, aby Johance pomohl v jejím novém poslání. Avšak ani Jindřich ani Johanka neví, kam až jejich snažení může nakonec zajít…

DLC obsahuje ještě novou dovednost Psovod, nové předměty (výzbroj a lektvary) a nové perky a nové charaktery a jednou novou historickou postavu, se kterou se dá integrovat.

Warhorse Studios, které od letošního roku vlastní Koch Media, respektive THQ Nordic, teď čeká dodělání konzolových verzích DLC a poté se už jistě budou plně soustředit na nový projekt. Tím by mělo být pokračování tohoto středověkého RPG.

Kingdom Come: Deliverance Royal Edition můžete předobjednat v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Obrázky z A Woman’s Lot DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama