Kingdom Come se ve stejný den dočká druhého placeného DLC a turnajů
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come se ve stejný den dočká druhého placeného DLC a turnajů

Kingdom Come se ve stejný den dočká druhého placeného DLC a turnajů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

DLC The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon a bezplatný přídavek Free-for-All dorazí začátkem podzimu.

Reklama

Na Gamescomu nechybí ani studio Warhorse, které na německé výstavě rozdává Sejvovici a prezenzuje Kingdom Come: Deliverance, konkrétně druhé placené DLC nesoucí zdlouhavý název The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon. O něm více informuje třeba server PCGamesN, který potvrzuje, že nás čeká příběh o tom, kterak Jan Ptáček usiluje o svou životní lásku, ženu jménem Karolína. Mladému šlechtici můžete v roli Jindřicha pomoci mnoha způsoby, třeba krádeží šperků nebo nápoji lásky.

Dost možná nejzajímavější je skutečnost, že dohrání přídavku má zabrat něco mezi deseti a patnácti hodinami, což je dost slušná herní doba. Stejně jako v případě DLC From the Ashes přitom platí, že lze The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon rozehrát po konci původní hry i během ní, konkrétně kdykoliv po pasáži, v níž se Jindřich s Ptáčkem spřátelí.

Již víme, že ve Warhorse chystají i bezplatný přídavek v podobě turnajů v arénách. Ty budou k dispozici v rámci dodatečného obsahu nazvaného Free-for-All, jenž vyjde ve stejný čas jako The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon. Nepůjde však o jediný turnaj. Ve skutečnosti nás čeká zhruba pětihodinová úkolová linie, jejíž podstatou je odhalení jistého Černého rytíře, jenž vyhrává za podezřelých okolností. Jakmile související úkoly dokončíte, budete mít přístup k pravidelným turnajům, v nichž lze vyhrát nejen peníze, ale i části zbroje.

Zatím není jasné, kdy přesně The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon a Free-for-All dorazí. Tobi Stolz-Zwilling z Warhorse však prozradil, že k vydání dojde na začátku podzimu, resp. zhruba za měsíc. Z toho by se snad dalo vyvodit vydání na konci září nebo na začátku října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama