Kingdom Hearts HD 2.8 prozrazuje v E3 traileru termín vydání
Novinka Kingdom Hearts HD 2.8 prozrazuje v E3 traileru termín vydání

Kingdom Hearts HD 2.8 prozrazuje v E3 traileru termín vydání

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

A Kingdom Hearts: Unchained χ míří na evropské smartphony.

Reklama

Square Enix pokračuje v remasterování série Kingdom Hearts a tak se konečně dočkáme dalšího HD dílu. Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue bude podle společnosti připraven do prodeje v prosinci letošního roku pro konzoli PS4 a co je asi podstatnější, budete si jej moci vyzkoušet mezi 14. a 16. červnem také na E3 v Los Angeles.

V souvislosti s výstavou byl vydán nový trailer, představující Aquau, jednu z původních majitelek Keyblade a její boj proti Heartless. Její bitva se v kompilaci objeví prostřednictvím zcela nové hratelné epizody Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep: A Fragmentary Passage. Tato zbrusu nová příběhová linie vám poskytne trochu úvodu a seznámí vás s událostmi v Kingdom Hearts III.

Kromě již zmíněné nové epizody bude Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue také obsahovat HD remastery Kingdom Hearts: Dream Drop Distance a Kingdom Hearts Chi: Back Cover a další novou část příběhu v podání HD filmečku, který trochu víc osvětlí tajemné vypravěče.

Konec nového traileru potvrdil Square Enix nové informace o Kingdom Hearts III, kterého se dočkáme "letos v zimě".

Zároveň Sqaure Enix potvrdil vydání mobilní hry Kingdom Hearts: Unchained χ v Evropě pro iOS a Android. Titul je v současné době v prodeji v Japonsku i v Severní Americe, ale Evropa stále čekala. Přesné datum neznáme, ale Square Enix tvrdí, že k oznámení dojde "velmi brzy".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama