Kingdom Under Fire 2 i pro PlayStation 3
Kingdom under Fire Novinka Kingdom Under Fire 2 i pro PlayStation 3

Kingdom Under Fire 2 i pro PlayStation 3

Michal Burian

Michal Burian

3

Nadějně vyhlížející akční real-time strategie s RPG prvky, která nabídne singleplayerovou kampaň a masivně multiplayerový mód byla dnes oficiálně potvrzena také pro konzole PlayStation 3.

Reklama

Se-Jung Kim, šéf firmy Blueside, dnes potvrdil, že titul Kingdom Under Fire II vyjde současně nejen na PC a Xbox 360, ale nově také na konzole PlayStation 3 od Sony.

PS3 verze nabídne navíc exkluzivní obsah v podobě dalších postav, misí a v neposlední řadě také neohlášených speciálních featurek pro PlayStation Network.

"Myslím, že uvolnění titul pro konzoli od Sony nám umožní oslovit širší publikum hráčům nejen v Koreji, ale po celém světě," nechal se slyšet Se-Jung Kim a dodal: "PS3 výkon nám nabízí celou řadu možností jak vylepšit žánr MMORPG her. Tyto hry vyžadují neustálou aktualizaci, a to je hlavní důvod, proč jsme se rozhodli udělat PS3 verzi."

Hráči se v Kingdom Under Fire 2 zapletou do příběhu tří frakcí, které bojují o nadvládu. Podle dostupných informací půjde o alianci lidí a takzvané Dark Legiona. Poslední rasa je prozatím zahalena rouškou tajemství, budeme si tak muset vystačit s informací, že se titul zaměří na rozsáhlé bitvy a unikátní zkušenosti.

Kingdom Under Fire 2 nemá prozatím stanoveno datum vydání, některé zahraniční zdroje však uvádějí rok 2012, tak uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama