Kladně hodnocené anti-gravitační závody Redout míří na konzole
Redout Novinka Kladně hodnocené anti-gravitační závody Redout míří na konzole

Kladně hodnocené anti-gravitační závody Redout míří na konzole

Michal Burian

Michal Burian

3

Závody kluzáků v dystopické budoucnosti Země nevypadají vůbec špatně. Už vyšly na PC, teď míří na konzole.

Reklama

Studio 34BigThings se spřáhlo se společností 505 Games a společně 31. srpna letošního roku na trh uvedenou anti-gravitační závody Redout v edici Lightspeed Edition pro PlayStation 4 a Xbox One. Hra se bude prodávat ve fyzické i digitální podobě, cena by měla být 40 dolarů.

Redout jsou arkádové závody, které ctí klasické anti-gravitační závody. V Redout na hráče podle popisků čeká nekompromisní, rychlý, náročný a uspokojující zážitek ze závodění s kluzákem. Dobrý pocit z jízdy podporuje pokročilý fyzikální model, který dbá na to, aby na kluzák měla vliv každá zatáčka, hrbolek, brždění, zrychlení nebo otočka.

Na Steamu tahle hra vyšla v září loňského roku a získala velmi kladná hodnocení od komunity. Na Steamu je k vyzkoušení i demoverze.

Edice pro konzole obsáhne i split-screen společně s dodatečnými balíčky Europa a Neptune. Díky tomu bude ve hře celkem 30 unikátních tratí rozdělených do šesti odlišných lokalit dystopické budoucnosti Země. Různorodé prostředí využije kampaň s více než stovkou různých závodních událostí, některé budou více náročné, jiné méně. Události budou rozdělené do 11 typů. V nich nalezneme klasické závody na několik kol, rychlé časovky, populární survival, režim zaměří na co největší počet získaných bodů, last man standing, bitvy s bossy nebo arénové závody.

Samozřejmostí je dále multiplayer až pro šest hráčů, kde si budete moci ověřit své dovednosti proti hráčům z celého světa nebo svých kamarádů. Při závodění nesmíte zapomenout investovat výdělek do vylepšení kluzáku, abyste měli dostatečně silný motor a potřebné množství energie.

Redout v budoucnu vyjde i pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama