Novinka Klasická RTS Tempest Rising vás vyšle do boje proti neznámé civilizaci

Klasická RTS Tempest Rising vás vyšle do boje proti neznámé civilizaci

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy Windows PC

Je libo moderní alternativu za Command & Conquer?

Reklama

V současnosti moc kvalitních RTS na herní scéně nenajdete. Většina hráčů proto věnuje pozornost nestárnoucím žánrovým legendám, u nichž nedochází k takovému zklamání jako u novinek. Na včera představené klasické RTS Tempest Rising je vidět, že se snaží brát nápady od těch nejlepších zástupců žánru. Stejně jako v Command & Conquer nás i příběh tohoto díla vezme do alternativní historie, kde se lidstvo postaví neznámému druhu označeného jmenovkou Tempest Dynasty, který se samozřejmě bude snažit získat Zemi pro sebe.

Těšit se můžete na propracované tažení obě strany, které vám nabídnou odlišnou technologii a především strategie, jež za ně budete užívat. Mimo dvě kampaně se však budou řezat rovnou tři frakce s jedinečnou výstrojí a jednotkami. Nabídnut vám tu bude dynamický multiplayer, který byl odjakživa zásadním prvkem tradičních RTS. Za sebe se však nemohu zbavit myšlenky zda si tento titul nevzal z Command & Conquer příliš. Realitu ovšem ukáže až čas.

Datum vydání Tempest Rising prozatím nebylo specifikováno. Dorazit by měla tato RTS v průběhu roku 2023 na PC. Do wishlistu si jí můžete dát třeba na Steamu.

Co na tento kousek říkáte? Chystáte se na něj kvůli starým časům, nebo raději zůstanete u dobře známých značek?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama