Alone in the Dark Novinka THQ Nordic přichází s ukázkou her pro PAX East 2023

THQ Nordic přichází s ukázkou her pro PAX East 2023

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Představena má být během akce hra s vlakovou tématikou.

Reklama

Společnost THQ Nordic se pomaličku transformujeme ve výrazného hráče herního průmyslu. Chybět letos nebude ani na PAX East 2023 kam míří s řadou zajímavých herních projektu a především dem, která chce dát účastníkům této akce k dispozici. A nač vše se mohou těšit? Hráčům bude dáno k dispozici třeba demo Alone in the Dark, Outcast 2, Tempest Rising nebo Wreckreation. Nabídka her rozhodně nebude malá, díky tomu si budou mít z čeho vybrat jak fandové hororových akcí tak i milovníci klasických strategií.

THQ Nordic přichází s ukázkou her pro PAX East 2023

Vedle výše prezentovaných se mohou hráči těšit také na demoverzi dosud neoznámeného herního projektu spojeného s vlaky, který bude na této akci oznámen. Zajímavé je, že se mezi prezentovanými projekty neobjeví také remake akčního RPG Gothic, které by mělo dorazit letos. Snad s jeho ukázkou THQ Nordic vystoupí některé z jiných akci, protože už by to chtělo nějaké pořádné záběry z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama