Kleopatra a Caesar budou v Assassin's Creed: Origins hrát důležitou roli
Assassin's Creed: Origins Novinka Kleopatra a Caesar budou v Assassin's Creed: Origins hrát důležitou roli

Kleopatra a Caesar budou v Assassin's Creed: Origins hrát důležitou roli

Jan Kalný

Jan Kalný

40

Moc, peníze, politika, intriky, konspirace a tajná společenství. To všechno v Origins bude. + gameplay záběry z Memfisu.

Reklama

Před dvěma dny jsme se dočkali parádního CGI traileru pro Assassin's Creed: Origins. Nyní Ubisoft vydal další trailer, který blíže poodhaluje role Kleopatry, Caesara, egyptského faraona Ptolemaia XIII. a různé intriky, které se odehrávají na pozadí. Egypt je rozhodně podivnějším a komplikovanějším místem, než se může na první pohled zdát.

Všichni touží po moci a to nám trailer nazvaný Game of Power ukazuje.

Zároveň jsme se dočkali i téměř 25 minut čistých gameplay záběrů bez komentáře, které vydal Game Informer, které ukazují legendární město Memfis. V gameplay videu přitom uvidíme nějaké ty cut-scény, které samozřejmě doprovází dialogy, mise, souboje a další věci.

Game Informer se přitom zmiňuje o tom, že změněný soubojový systém je opravdu znát a je třeba na souboje jít trochu jinak než dříve. Zároveň také prozradil, že Bayekova žena Aya bude také, ale jen zčásti, hratelnou postavou. Přičemž dodává, že by mohly být ve hře i další hratelné postavy.

A kdybyste přeci jenom chtěli ještě něco, čím zabít čas, tak se můžete podívat ještě na jedny gameplay záběry z Memfisu (tentokrát s komentářem) a vývojářský deníček právě o tvorbě právě tohoto legendárního města.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama